Archívum

Hírek

Kedves Olvasóink!

A Központi Könyvtár nyitva tartása 2010. október 25. és november 2. között a következőképpen alakul:

2010. október 25-28. (Hétfő-Csütörtök):9.00-15.45
2010. október 29. (Péntek):9.00-14.30
2010. október 30. - november 1. (Szombat-Hétfő):ZÁRVA

November 2. (Kedd) a Központi Könyvtár nyitva tartása a megszokottak szerint alakul:

Kedd-Csütörtök:9.00-18.45
Péntek:9.00-14.30

Üdvözlettel:


NymE Központi Könyvtár és Levéltár



A Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ Könyvtára az Országos Családi Könyvtári Napok keretében vár minden kedves érdeklődőt!

Olvastad? Emlékszel? Még nem késő, olvasd el! Kérdezd a családodat is! címmel 5 fordulós irodalmi online totó kitöltésére várják az érdeklődőket a NymE SEK könyvtárosai. Elérés: www.sek.nyme.hu/konyvtar

FELHÍVÁS online TOTÓ beküldésére! Pályázni lehet saját olvasmányélményhez kapcsolódó totó beküldésével. A beküldött totókat folyamatosan megjelentetjük a NymE SEK Könyvtárának honlapján. Év végén a legnagyobb számban kitöltött totó készítőit jutalmazzuk. Beküldési határidő: folyamatosan.



A Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó az őszi országos Könyvtári Napok program keretében könyvvásárt tart a Nyugat-magyarországi Egyetem Központi Könyvtára és Levéltárában (Sopron, Bajcsy-Zs. u. 4. - Zöldterem) 2010. október 6. 10.00-13.00, valamint a Közgazdaságtudományi Kar épületében (Sopron, Erzsébet u. 7.) 14.00-16.00 óra között.

Jogi, gazdasági, társadalom-, történelemtudományi könyvek, elektronikus kiadványok több esetben akciós áron vásárolhatók meg, jegyezhetők elő.

A Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadóról bővebben a Kiadó honlapján olvashatnak: http://www.mhk.hu/mhknew/index.php

Várunk minden kedves érdeklődőt!



e-book reader - elektronikus könyvolvasó - a Központi Könyvtárban!



Rövid képes beszámolóa Kutatók éjszakája Központi Könyvtári eseményeiről.



Szeretettel várunk minden érdeklődőt a Kutatók éjszakáján, 2010. szeptember 24-dikén 16.00 és 22.00 között a Központi Könyvtárba. Előzetes --> Részletes program --> Tagkönyvtári rendezvények --> Egyetemi rendezvények -->



A NymE SEK Könyvtáraa Kutatók éjszakáját megelőzően pontgyűjtő online totó versenyt hirdet. A játékokon résztvevő helyes megfejtést beküldők között könyvutalványokat sorsolunk ki szeptember 24-én 20 órakor.

Témakörök:

Bővebben -->



Központi Könyvtárunk lehetőséget kíván biztosítani Egyetemünkön fellelhető elektronikus tananyagok, segédletek egységes nyilvántartásához a könyvtár honlapján és adatbázisában. Kérjük, amennyiben élni kíván a lehetőséggel, az alábbi adatokat juttassa el a tzsofi@emk.nyme.hue-mail címre.

Tantárgyért felelős intézet/tanszék megnevezése:

Tantárgy megnevezése:

Szerző/forrás:

Téma/cím:

URL:

Megjegyzés:



A Központi Könyvtárban nyomtatott formában hozzáférhetők a 2009-es évi folyóiratok Impact Factor adatai.



Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a prágai Suweco cégen keresztül beszerzett nyomtatott külföldi folyóiratok egy részéhez a kiadók online hozzáférést is biztosítanak. A cikkek teljes szövege egyetemi IP címmel rendelkező számítógépeken a következő linken keresztül érhető el:
http://www.suweco.com/hu/general-login.asp?REQ=CLIENT&BkPg=http%3A%2F%2Fwww.suweco.com%2Fhu%2Fperiodika-seznam-predplacenych.asp
Felhasználónév: C11983
Jelszó: s50h84
Amennyiben a folyóiratok online hozzáférésekor bármilyen probléma adódik, kérjük szíveskedjenek az alábbi elérhetőségeken a Központi Könyvtár munkatársainak jelezni:
Olvasószolgálat: tel.: 99/518-288,   library@nyme.hu
Jánosáné Hoffer Gyöngyi: tel.: 99/518-223;   jgyongyi@emk.nyme.hu