Soproni Egyetem
Kiadó

9400 Sopron, Bajcsy-Zs. u. 4.
9401 Sopron, Pf.: 132.
Tel.: 36-99/518-288 - Fax: 36-99/518-267
E-mail: kiado@uni-sopron.hu

Ügyfélfogadás a Központi Könyvtárban

A Soproni Egyetem Szenátusa az oktatással, a tudományos kutatással, az egyetem működésével összefüggő szellemi termékek kiadására, valamint az oktatók és kutatók publikációs aktivitásának ösztönzésére, és az egyetem hazai és nemzetközi tekintélyének növelésére 2009. november 18-diki határozatával létrehozta a Soproni Egyetem Kiadót, amelynek működését szabályzatbanrögzítette.

A Kiadó gondoskodik az oktatók, kutatók szellemi termékeinek (tudományos-szakmai könyv, folyóirat, konferencia kiadvány, stb.) jogszerű megjelentetéséről. A Kiadói Tanács felügyeli a karok hatáskörébe tartozó jegyzetek és oktatási segédanyagok kiadását. Külön hangsúlyt fektet azon korszerű, elsősorban elektronikus kiadványokra, amelyek az új képzési formáknál (e-learning, távoktatás, posztgraduális képzés, stb.) elengedhetetlenek. Ugyanakkor vállalja az egyetem működésével kapcsolatos egyéb kiadványok (egyetemi periodikák, hírlevél, újság, értesítő, stb.), valamint az egyetem érdekeit szolgáló munkák megjelentetését.

Kiadói Tanács

Kiadványaink

A megjelent kiadványokról a Központi Könyvtár katalógusábantájékozódhat.

Kiadó: Nyugat-magyarországi Egyetem Kiadó és/vagy Soproni Egyetem Kiadó, ill. University of West Hungary Press és/vagy University of Sopron Press, valamint a kiadási év: 2009- keresőkérdés megadásával.

Logók letöltése intézményi jogosultsággal